מאפה של אירועים, ערבי חג וסופי שבוע של פינוק!
מצרכים:
1 חבילה של בצק פילאס תורכי
2 בצלים קצוצים
400 גרם טחון מהצומח (1 חבילה) פפריקה כמון פלפל שחור מלח
שמן זית להברשה
אופן הכנה:
מטגנים בצל עם מעט שמן זית עד שהבצל הופך שקוף. מוסיפים את הטחון וכעבור 3-4 דקות מערבבים ומפוררים תוך כדי ערבוב. מתבלים בכמון, פפריקה מתוקה, מלח ופלפל שחור.
טועמים את המלית לפני הכנת המאפה ומתקנים תיבול לפי הטעם.
פותחים את הבצק על משטח עבודה וחותכים ריבוע. מניחים את המלית במרכז הריבוע ומקפלים את הבצק משני צידיו - ויוצרים מלבן מאורך של בצק במילוי טחון.
מחממים תנור ל180 מעלות, משמנים את הבצק בשמן זית ואופים 15-20 דקות עד להזהבת הבצק
コメント